piesa de stare

Goran Bregovic & Athens Symphony Orchestra & Chorus - ''Balkanica'' - ''Man from Reno''

Asculta mai multe audio diverse

sâmbătă, august 23, 2008

Cam cat galben putem ingurgita?



De cand tot aman sa scriu despre moda verii... Azi cred ca mi s-a umplut si mie paharul!

Cui place culoarea galben? Intreband asa, in general, am vazut ca sunt putini care o prefera. In general lumea zice: rosu sau albastru. Mai sunt unii care merg pe verde, iar altora nici nu le pasa. Dar galben? Nu foarte multi. Si totusi...ca vara asta, atat abuz de galben, n-am mai vazut! Am senzatia, uneori, ca sunt teleportata intr-un film de groaza, absurd. Peste tot oameni in uniforma! GALBENA! Stiu ca ochiul unu pictor (talentat) poate distinge pana la 300 de nuante de negru. Dar atatea feluri de galben aruncate pe aceleasi corpuri, nu cred ca pot suporta.

Am vazut in galben: copii mici, batrani, negri, albi, mulatri, "rozi", bronzati, cu pielea sidefie, cocalari, pitipoance, oameni la costum, oameni la terase, seara, in mijlocul zilei, la banca (o pitipoanca), dimineata, noaptea, pe la unu(cand eram la biliard), in fata scarii, la o "samanta" si o "tabla", poze pe stalpi, prin masinile "decapotate", bruneti, blonde, brunete, blonzi, roscati, garasi, inalti, slabi, prosti, destepti, sandale galbene,poseta galbena, rochita galbena, CREIER GALBEN...si lista o continuati voi!

Eu inteleg ca unora le sta bine in galben. Inteleg ca vara e soare, soarele e galben, deci "hai sa fim in ton(t) cu soarele!"...Dar ce e acum, aici, nu e moda! "E MACEL!"(cum spune un cantec de-al lui Alexandru Andries)

In concluzie propun ca la toamna sa ne imbracam toti in .....tatatata...MOV!
Voi, ce ziceti?

1 comentarii:

Anonim spunea...

MOV ? Toate fetele au in sifonier cel putin 5 bluze mov... :|

Eu m-am cam plictisit sa vad aceasta culoare pe orice fata de pe strada...

 

ZED