piesa de stare

Goran Bregovic & Athens Symphony Orchestra & Chorus - ''Balkanica'' - ''Man from Reno''

Asculta mai multe audio diverse

vineri, decembrie 05, 2008

Vineri seara... surprize

 De dimineata se prevedea a fi o zi plina. Stiam ce voi face punct cu punct. Serviciul... elevii stresanti sau foarte dragi mie, complezente cu babele de la munca, acte, docomente etc. ... apoi o vizita pe la bunica, la spital -- internata pentru un control de rutina, ce sa-i faci?! batranetea! -- fuga-fuga acasa tot pentru o treaba serioasa: de trimis texte prin mess pentru dragele mele care se duc la olimpiada la romana :D. Si apoi, in sfarsit, cenaclul de fiecare vineri seara. Maine dimineata o treaba naspa: corectat teze nationale... chiar naspa!

  Numai ca socoteala de-acasa nu se potriveste cu cea din targ! Asa ca... dupa spital am intrat intr-un magazin cu toale... atat mi-a trebuit! Eu care nu-mi cumpar prea des hainute si nici nu pot spune ca ma satisface moda de pe la noi, eu, da! EU....am ajuns acasa pe la ora 5 cu: o pereche de blugi, 2 camasi si 4 bluze! Cred ca am innebunit! Nu am dat o avere pe ele, caci am stiut cum sa fac asta... dar tot mi se pare ceva ciudat... am intrat mai mult de gura maica-mii care ma tot batea la cap sa-mi cumpar o bluza... si am cumparat pentru tot anul!

  Si cand am ajuns acasa mi-a pierit si cheful de cenaclu... acum vreau doar sa stau in casa. Voi face curat prin dulapul cu haine, voi calca niste camasi, voi schimba pamantul la flori si, la final, voi face o baie fierbinte, pe fundal de jazz si voi termina romanul "Portretul lui Dorian Gray"!

 Cred ca e o seara destul de relaxanta.... hihi... uneori sunt doar o femeie!

2 comentarii:

Vasile Andreica spunea...

Nu-i nimic rau in asta!

Anonim spunea...

La multi ani, Docica!


P.S. Ne-ai cam uitat de la o vreme...

 

ZED