piesa de stare

Goran Bregovic & Athens Symphony Orchestra & Chorus - ''Balkanica'' - ''Man from Reno''

Asculta mai multe audio diverse

miercuri, ianuarie 07, 2009

Euforie si apatie


        Uneori ascult aceeasi piesa incontinuu timp de mai multe ore... fara sa o aud, fara sa o observ... daca se opreste... am nevoie de ea ca de aer... De pe comp se vede o dunga pufoasa, alba... Cocaina s-a intins si pare ca monitorul si-a tras caciula de iarna! 

       Suna aberant, innebunitor, incontinuu, ritmic, egal, robotic o voce feminina pe ritm electro... In camera nu e fum... desi ar fi fost mai bine sa fie...

       Secundele par sa numai curga intr-un singur sens... ma simt ca in Dune... sunt un fel de Paul Muad' Dib chiricit intr-un desert inghetat. Fremenii dau telefoane scurte, razand printre zgomote moi de respirare.  

      ... viitorul e o fuga de destin...   aleg sa ma ascund in umbra particolelor lui  Heisenberg! Muzica vibreaza... ma uit la chitara de pe biblioteca... o cobor si incep sa cant la un univers minuscul... poate ca intreg Universul vibreaza acum.... Euforie!

    Just looking at you...  looking in the mirror! niste pesti plati, foarte plati, plutesc  pe langa mine... Ma simt doar un solz minuscul pe un alt solz al unui alt peste deja inghitit de altii mai mari..... Apatie!

    

0 comentarii:

 

ZED