piesa de stare

Goran Bregovic & Athens Symphony Orchestra & Chorus - ''Balkanica'' - ''Man from Reno''

Asculta mai multe audio diverse

vineri, noiembrie 27, 2009

Mini-vacanta

    Daa, mini-vacanta a inceput cu o zi de munca. Adica miercuri stiam ca de joi vom avea liber pana pe 1 decembrie. Dar cum suntem in Romania, joi s-a schimbat hotararea si astfel am mers la serviciu. Ceea ce nu este rau, in fond. Numai ca desi am mers, banuiesc eu ca banii tot ni se vor lua din salariu.
    Dar astazi, in prima zi din weekend-ul prelungit, am zis sa-mi fac timp si pentru blog. Aveam atatea de spus, atatea de povestit, incat am ramas acum fara nimic. S-au aglomerat toate si incerc sa le descurc.
  Am incercat o noua experienta. Am fost unul dintre it-istii de la votare si mi-a placut. O zi intreaga am avut alta meserie. De la 6 dimineata (sa nu spun ca m-am trezit la 4!) pana pe la 12 noaptea, duminica trecuta, am fost la Frumusita. Eu am fost "aia cu tehnica", cea care filma "sa nu se fure" ceea ce oricum s-a furat si se va mai fura cat vom fi romani in tara asta si oriunde! Oamenii, in general draguti, au facut ce stiau ei mai bine: politica. Unii mai subtil, mai discret, iar altii excentric si rural. Totusi, si unii si altii au ajuns la un adevar trist: oricine ar castiga alegerile, ei personal vor pierde sau doar nu vor obtine nimic in plus, nimic fata de ce au deja. Mi-a parut bine ca pana si reprezentantii partidelor au devenit constienti ca noua nu ne mai ajung painea si circul, ca meritam mai mult decat paine si circ! Ca si corupti si ne-corupti, rezultatul e acelasi: oamenii simpli nu castiga nimic.
   Intre timp am vazut 5 sezoane din House M.D. si cele 6 episoade din sezonul 6. Din pacate am rams in urma cu Supernatural, dar recuperez. Abia astept sa vina vacanta de Craciun. Asa voi avea timp mai mult sa citesc "sacul" de carti pentru examene. In mare, cartile imi par interesante. Am citit deja Animalul inimii de Herta Muller si o recomand mai ales celor care au prins comunismul. Provoaca atatea senzatii incat merita citita. Voi face o recenzie mai amanuntita si o voi publica aici.
   Cred ca o sa merg ca in fiecare an pe la tarabele targovetilor si voi cumpara, ca in fiecare an, tot felul de nimicuri nefolositoare. Nu-i asa ca la fel procedati si voi? Iar de votat, in turul doi, ma mai gandesc!
 

1 comentarii:

Gopo spunea...

Cine nu-si aranjeaza mini-vacanta :D ? Macar cu atata sa ramana omul.

 

ZED