piesa de stare

Goran Bregovic & Athens Symphony Orchestra & Chorus - ''Balkanica'' - ''Man from Reno''

Asculta mai multe audio diverse

sâmbătă, noiembrie 13, 2010

Doua dileme si-o bucurie

Zilele astea am tot zis ca scriu, dar cu botezul Antoniei nu am avut timp. Si uite ca s-au adunat iar nimicurile... Am si eu doua dileme. Prima: in cartier la mine (Tiglina 3) pe langa o gradinita -- nu's care -- este o intersectie foarte larga. Acolo am vazut masini parcate pe mijlocul strazii:

 Inteleg ca strada nu e foarte circulata si ca unii vin sa-si ia copii de la gradinita de acolo, dar dupa cateva ore, trecand inapoi spre casa, tronau pe mijloc doua din trei masini parcate initial. In cazul asta, ce e gresit: politia care se face ca nu observa sau nesimtirea crasa a rrrromanilor?!

A doua dilema: eram in Centru, in statie. Un betiv ordinar se misca pe 3, 4, 5 carari. La un moment dat a cazut. Lume muuuulta. O baba furioasa striga la niste tineri ca sa nu se mai uite si sa-l ridice de-acolo. Imi venea sa-i zic: daca tot esti dasteapta, ridica-l tu! Pana la urma s-a indurat cineva de el si l-a ajutat. Ceea ce nu pricep eu este etica acestei situatii. Eu cred in responsabilitate. Nu l-a imbatat nimeni cu forta... daca si-a facut-o cu mana lui, atunci n-are decat sa sufere... ca unu din asta merge acasa si-si bate nevasta! Dar daca omul e cu adevarat bolnav? Ca si alcoolismul e o boala. Chiar si vina lui fiind, cand e prea tarziu, e prea tarziu! Poate ca nu a ajuns betiv de bine... cine stie ce criza o fi traind si el. Mi-e scarba si mi-e mila totodata de oamenii astia. Cum e mai corect? Sa-l lasi sa zaca in propria baie de alcool sau sa-l ridici?




Poze cu Antonia inca nu incarc. Abia ieri am botezat-o. Astept si eu CD-ul cu filmul si fotografiile. Puiuta a fost cuminte. Nu a plans nici dupa trei scaldari. Se uita curioasa la popa chititc, cum ii spune Radu. O fi crezut ca e la baita. In sfarsit a venit si petrecerea.
 Azi dansam in familie!

2 comentarii:

Anca G. spunea...

Deci erau parcate..aha:|

Felicitari si voua si Antoniei!

ClaudelGFX spunea...

Romans drive like nuts: TRUE
Romans are thieves: FALSE. The best ones are in Naples (lol)
Romans don’t know how to line-up: TRUE
Romans park their cars in the middle of the street: TRUE
Romans ride chariots and wear togas: FALSE

in italia mijlocul strazii fix pe dunga e loc de parcare :)

 

ZED