piesa de stare

Goran Bregovic & Athens Symphony Orchestra & Chorus - ''Balkanica'' - ''Man from Reno''

Asculta mai multe audio diverse

duminică, noiembrie 28, 2010

Zâmbete


  Am primit un premiu! De data asta nu unul material, ci unul spiritual. Si va spun ca am zambit imediat. E de la Sunetu' si trebuie dat mai departe. Ce frumos este sa existe un premiu de care te bucuri numai daca-l imparti si altora! Mi-am adus aminte ca acum ceva timp erau prin Tiglina niste pusti frumosi care tineau foi A4 in mana pe care scria "Free hugs". Ceva in felul asta. Chiar daca nu toti intelegeau engleza, totusi pustii au avut parte de multe imbratisari.  Ce interesant ar fi daca s-ar intampla mai des treba asta pe la noi pe aici... 

 Asa ca eu plusez la ZAMBETE cu o IMBRATISARE... si le dau mai departe:
  • Lizului, caci stie sa zambeasca frumos, ca o Monalisa autohtona.
  • Lui Ariel, pentru ca el chiar face o meserie din a face oamenii sa zambeasca.
  • Nebunilor de la Radio Prahova, pentru ca ei se ocupa zilnic de producerea si inmultirea zambetelor...cum sa zic?! au o ferma de zambete la ei acasa!
  • Si lui Claudel pentru ca gandurile lui vin de undeva situat mai adanc decat ratiunea... si e frumos ca exista oameni ca el.
  Si tuturor care mai doresc sa continue campania asta, a zambetelor.

2 comentarii:

Ariel spunea...

Mulţam fain! Şi tu tocmai mi-ai adus un zâmbet pe buze, să ştii. E de nepreţuit momentul când cineva îţi spune că faci ceva bun. Mulţumesc! Mereu e nevoie de un om care să-ţi amintească.

Anonim spunea...

exist doar prin cuvinte

 

ZED