piesa de stare

Goran Bregovic & Athens Symphony Orchestra & Chorus - ''Balkanica'' - ''Man from Reno''

Asculta mai multe audio diverse

joi, noiembrie 24, 2011

Ma mut...ma mut

    M-am hotarat sa renunt la blogspot si sa trec pe platforma noua. Asa ca urati-mi bafta si veniti sa-mi vizitati noua casa la: http://urobores.wordpress.com. Si daca tot ma vizitati, treceti-ma si la blogroll... asta numa' daca doriti.
 Da' sa stiti ca inca e in renovare. Deocamdata muncesc la dat cu var fundalul, la raschetat categoriile si la mici lucrari de bricolaj pe ici pe colo, prin partile esentiale.
 Ne vedem si ne citim!

5 comentarii:

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com

filme porno spunea...

Pe ce site te ai mutat?

Docica spunea...

pai am dat linkul in articol. o sa-l mai scriu o data: http:// urobores.wordpress.com Intra aici si o sa vezi. Daca nu te descurci scrie pe google: urobores si o sa-ti dea adresa mea de pe wordpress.

MAUDE spunea...

:P Acum stiu pe unde te gasesc :)

web design spunea...

spor la noul proiect...succesuri multe:))

 

ZED