piesa de stare

Goran Bregovic & Athens Symphony Orchestra & Chorus - ''Balkanica'' - ''Man from Reno''

Asculta mai multe audio diverse

sâmbătă, octombrie 04, 2008

Cum sa nu pleci?

  Stau pe net si ascult stiri la Realitatea TV. Subiectul e depre potentiala greva a functionarilor publici determinata de marirea salariilor in educatie, astfel dorind si ceilalti o marire asemenea. Dar in fundalul acestei crize economice, parlamentarii tocmai au votat o lege prin care li se pot mari pensiile, iar la o eventuala re-alegere, pe langa banii proprii vor lua si o indemnizatie(ca un bonus) care se va cumula cu salariul. 

  Privind coruptia porceasca din tara asta de rahat, cum sa nu pleci? Cum sa nu vrei sa fugi fara sa te mai uiti in urma? Nu afirm: in alta parte nu exista coruptie, dar nu cred ca se compara! Nu cred ca o tara occidentala cu un nivel de trai ridicat ( prefer sa ma gandesc la tarile nordice sau germanice) ar suferi de o prostie asa de crasa! 

  Ce fel de patrioata sunt? Nu-mi explic! Iubesc Romania cultural (mitologic, folcloric, artistic),  geografic ... si cam atat! Nu-mi plac romanii! Nu-mi place mentalitatea lor incepand de la vladica pana la  opinca! Si mai mult decat atat urasc prostia, nesimtirea si coruptia!

0 comentarii:

 

ZED