piesa de stare

Goran Bregovic & Athens Symphony Orchestra & Chorus - ''Balkanica'' - ''Man from Reno''

Asculta mai multe audio diverse

duminică, noiembrie 09, 2008

Cat valoreaza un pierce?

In principiu, e foarte ieftin... de pe la 5 lei in sus. Majoritatea se invart in jurul a 15 lei.

Dar intrebarea mea nu cerea un raspuns monetar. Deci: cat sau mai bine ce valoreaza un pierce?

Punctul asta minuscul poate sa starneasca adevarate crize psihologice, etice, morale, religioase... poate sa reprezinte revolta, unicitatea, nebunia, pacatul, estetica, puterea, curajul, prostia etc.

Am pierce de o saptamana si deja am starnit in jurul meu controverse, lacrimi, tipete, aprobare, admiratie, dezgust, enervare, uimire, interes, indiferenta, acceptare, toleranta, zambete(pro si contra)... o tornada de sentimente.

Te doare?
De ce l-ai pus?
De ce nu ti-l scoti?
Ce inseamna pentru tine?
La varsta ta....?
De ce te-ai indepartat de Dumnezeu?
De ce nu-ti iei unul mai mare? Sau de alta culoare?

etcetcetcetcetcetcetcetcetcetcetcetcetcetcetcetcetcetcetcetcetcetcetcetc


     Bucatica asta de metal a inceput sa lupte pana si cu mine. Ma tot bate gandul sa-l scot. Intr-adevar si eu gasesc unele motive contra lui... mai mult izvorate din principiile mele ce tin de meseria pe care o practic. Si uite-asa stresul/ enervarea continua ma impinge spre compromis. Sa-l scot si sa nu mai deranjez pe nimeni, desi mie chiar imi place cu adevarat, chiar mi-l doresc. Uneori imi vine sa plang. Multe nu le convine unora la mine... pe multi deranjez! Poate ca intr-o zi, lata pe sosea, nu voi mai deranja pe nimeni. Nu voi mai trada, pacatui, minti, nu voi mai fi revoltata, nu voi mai fi altfel, NIMENI NU VA MAI FI DISTRUS de mine!

Deocamdata pastrez pierce-ul........ poate voi ceda... nu stiu.

1 comentarii:

Anca G. spunea...

Eu n-aş ceda... La urma urmei, e corpul tău, e viaţa ta, e alegerea ta, nu a lor. Dacă eşti împăcată cu tine şi te simţi bine, n-ar trebui să-ţi pese de cei din jur..

 

ZED