piesa de stare

Goran Bregovic & Athens Symphony Orchestra & Chorus - ''Balkanica'' - ''Man from Reno''

Asculta mai multe audio diverse

vineri, februarie 13, 2009

Despre stirile sportive


       M-am tot abtinut sa scriu despre regretatul Marian Cozma. De ce? Pentru ca mi se pare o mare ipocrizie.... O IPOCRIZIE! Dar mi s-a umplut iar paharul! Cati dintre cei care au ascultat stirile despre el si mai ales cati dintre cei care VORBESC  despre el stiau cine a fost Marian Cozma? Cred ca nici 20%! Deodata toti il plang! Deodata toti stiu cum ar trebui sa se faca dreptate, toti isi dau cu parerea despre marele nostru handbalist!

  Pe deoparte pot scuza masa oilor... am vrut sa spun poporul. De ce? Pai e normal sa fraternizam, e normal sa ne intristeze moartea unui simplu om, mai ales a unuia atat de valoros. Dar pe de alta, ma scarbeste imaginea creata de posturile TV... mai ales PRO TV

 Voi, ipocritilor, de la Pro TV, care dati 90% stiri cu si despre fotbal, despre ce fotbalist s-a mai insurat, ce fotbalist a mai facut vreun copil si cine a mai prizat vreun drog, voi... indrazniti sa epatati cu falsul vostru regret la moartea handbalistului?! Sunt sigura ca daca as fi intrebat vreun prezentator sau vreun producator de stiri sportive, inainte cu 2 saptamani de moartea lui, daca as fi intrebat cine este Marian Cozma, raspunsul ar fi fost: Ce legatura are cu Gigi Becali?

 Pana si zilele astea, stirile sportive s-au impartit in:

  • moartea lui Marian Cozma (cateva minute),
  • fotbal (multe minute)
  • viata personala a vedetelor din fotbal (si mai multe minute)
  • atat...... si ..... ATAT

 Sa nu-mi spuneti ca daca vreau stiri sportive sa ma uit pe canale speciale.... NU!... e total de prost gust sa mi se bage pe gat numai fotbal atunci cand vreau sa aflu noutati din handbal, baschet, volei, hochei in cele 10 minute pe care le aloc tv-ului pentru a ma informa in legatura cu viata sportiva. Nu-mi dati variante ca Internet, ziare, radio! De ce sa nu am dreptul sa lupt? De ce sa nu arat ca opinia publica sunt si eu.... si ca opinia publica, deci, nu e formata doar din manelisti avizi de ce-a mai facut Mutu, Chivu si Jiji Becali!

 Gata... ca m-am enervat si fac riduri!

2 comentarii:

Vasile Andreica spunea...

absolut de acord, si sunt in domeniu.
nici nu ma mai uit la fotbal, sunt abonat in schimb la baseball :)

Anonim spunea...

Sunt total de acord cu ceea ce a-ti scris...As vrea insa sa mai adaug ceva! Tot pe PRO Tv cand au dat cateva minute despre marea tragedie care a intristat o lume intreaga, prezentatoarea citea de pe prompter cu zambetul pe buze cum Marian Cozma odihneasca-se in pace!!! a fost injunghiat. Acel lucru m-a enervat la culme, nu e posibil sa prezinti detalii despre moartea unui om cu zambetul pe buze ca si cum ai fi citit o carte de glume si te amuzi teribil cand povesteti despre cele citite...Sincer sunt scarbita de persoanele asta atat de napastoare de ceea ce se intampla in jurul lor. Chiar daca nu l-a cunoscut personal dar macar ar fi putut avea BUNUL SIMT sa prezinte cu o cu totul alta tonalitate...DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE!!!(am avut onoarea sa-l cunosc si va spun cu mana pe inima ca avea un suflet si o inima de aur si o modestie iesita din cumun!!! A lasat atata tristete in sufletele celor care l-au cunoscut dar si in celor care nu l-au cunoscut ceea ce demonstreaza un singr lucru...A fost mult prea bun pt lumea asta atat de rea incat Dumnezeu s-a hotarat sa-l ia la El )...NU TE VOI UITA NICIODATA! VEI RAMANE MEREU IN SUFLETUL SI IN INIMA MEA! ODIHNESTE-TE IN PACE MARINUS!!!:((

 

ZED