piesa de stare

Goran Bregovic & Athens Symphony Orchestra & Chorus - ''Balkanica'' - ''Man from Reno''

Asculta mai multe audio diverse

duminică, noiembrie 01, 2009

Cinema 3D

    La Galati avem cinema 3D! Ieri am fost pe la Gradina Botanica si am ramas cu o surpriza placuta. In incinta muzeului de stiinte, la parter, am gasit o mica sala inconjurata de draperii de catifea rosie. Filmul prezinta in 7 minute epoca dinozaurilor. Biletul e de 7 ron. Pare scump, dar merita. Eu am mai vazut un film 5D la Paris, dar sincer, cel de ieri mi s-a parut superior, desi era doar 3D.
    Baietii care l-au creat sunt tineri si talentati si mi-au spus ca intr-o luna scot un film despre oceane si mari. Abia astept sa il vad!
    Filmele astea 3D ne apropie din ce in ce mai mult de povestile SF in care oamenii ajung sa-si petreaca din ce in ce mai mult timp intr-o lume virtuala. Desi pana acolo mai avem mult de invatat si experimentat, 7-10 minute de experienta 3D sunt deocamdata de ajuns pentru o senzatie placuta de evadare in alta lume.
   Tot de la baieti am inteles ca vor sa creeze jocuri si sa puna la vanzare ochelarii speciali pentru ca fiecare doritor sa incerce lumea 3D acasa la el. Si nu, nu ma refer la batranii ochelari rosu/ albastru, ci la cei moderni.
 Pentru cine are drum pe la Gradina Botanica, dar si pentru cine nu are, va recomand sa intrati si pe la cinema.

1 comentarii:

CUVINTE RATACITE spunea...

Hello!

Dinozaur ti-ai cumparat?

a fost si nepoata mea ( 5 ani) si fuse super incantanta, la fel si tatal ei. Next time as vrea si eu sa incerc, pare interesant.

 

ZED