piesa de stare

Goran Bregovic & Athens Symphony Orchestra & Chorus - ''Balkanica'' - ''Man from Reno''

Asculta mai multe audio diverse

vineri, martie 12, 2010

Academia de purici


    Traim intr-o tara in care educatia e varza... in care invatamantul e ghiveci... in care politicul isi depaseste atributiile in sistemul de invatamant. Examinarile finale ale elevilor s-au schimbat de zeci de ori in 20 de ani, iar facultatile scot rahati cu diploma pe banda. Acum nu intra cine vrea si iese cine poate, ci intra toata lumea si ies majoritatea celor cu bani! 
  Udrea e lector universitar... asta o stiam de mult. Azi, Basescu e academician... ACADEMICIAN! Astfel el isi face intrarea triumfala in istoria Rrrrromaniei, stralucind manelistic alaturi de stimabila doamna CO2 Codoi! Macar dumneaei chiar credea ca lupta pentru tara si o aduce pe culmile cele mai inalte ale gloriei universale... dumnealui nici macar asta nu crede!
  Si daca tot sistemul asta de pseodo-democratie, de republica democrata este doar un paravan pentru anarhia reala, m-am decis: O PROPUN PE COCAINA LA TITLUL: ACADEMICIAN!
 Cum ce academician!? ce Academie!?  Academia de purici! Sau macar Academia de pufosenie! Ca sigur va reprezenta mai cu onoare titlul asta decat indivizii mai sus amintiti!

5 comentarii:

ClaudelGFX spunea...

missing fluffy ç)))

Porcusorul Radioactiv spunea...

Si pe base, la titlul "cel mai agresiv purec". Cum laude.

Docica spunea...

purec e prea demn pentru el... eu l-as face protozor!

Aliosca spunea...

De ce sa insultam euglenele elevandu-l pe "EL Carmacio" la asemenea culmi evolutive? Eu zic sa il lasam la nivelul de virus. Un amarat de protozor cat de cat navighiaza, are o directie posibila, un plan. El Carmacio este doar o infectie ordinara, o raceala banala tratabila cu o tableta de eferalgan si ceva bun simt. Din nefericire bunul simt nu mai e de mult compensat in farmacii.

Gopo spunea...

Iti lasi antipatiile fata de Basescu sa te domine iarasi. Titlul lui de academician e pur cosmetic - mai toti sefii de stat primesc asa ceva, indiferent ca il merita sau nu.

Nu ca mi-ar fi simpatic subiectul in chestiune. Cat despre Cocaina, desigur ca ar putea fi academician ... de frunte :D . Totusi, puteai sa alegi si tu o poza in care sa nu isi arate coltii.

 

ZED