piesa de stare

Goran Bregovic & Athens Symphony Orchestra & Chorus - ''Balkanica'' - ''Man from Reno''

Asculta mai multe audio diverse

miercuri, septembrie 15, 2010

ADI 13 sau nici prea mult TIMP nu e sanatos

    In general sunt o fire care se enerveaza foarte greu. Ma supar si eu, ca tot omul, dar nu ma enervez. Cred ca mai degraba devin dezamagita, decat infuriata.
  Nici in cazul in care ma deranjeaza cineva necunoscut nu ma enervez, dar daca tot veni vorba de necunoscuti, ma gandesc acum la o situatie curioasa. Cum de exista oameni care nu inteleg ca in societate exista niste limite de  relationare? Ca in momentul in care ai timp liber si nu ai ce face cu el, cel mai bine e sa faci un lucru productiv sau sa dormi sau sa ti-l petreci printr-o activitate exclusiv legata de tine si nu sa-l pierzi incercand sa te bagi cu forta in viata altora? Sau poate ca acesti oameni nu inteleg care este limita intimitatii, limitele comunicarii, limitele propriu-zise? Sau poate ca le face placere. In acest caz, desi este incorect sa procedeze asa, poate ca in final, tot ce conteaza este satisfactia personala.
  Majoritatea nu are timp. Oamenii alearga prea multe ore pe zi, cauta, se streseaza, obosesc si traiesc fara sa realizeze ca traiesc. Dar sunt si cei care au timp. Care pot sa mearga la serviciu, dar pot sa citeasca si o carte, sa vada un film sau sa danseze frenetic si sa priveasca in jurul lor constientizand lumea. Si mai sunt si cei care avand timp doar il pierd... stau si isi propun sa realizeze ceva si apoi amana si amana si amana. Sau, din contra, cauta, se intereseaza, citesc tot felul de informatii-spam, le-as putea numi. Cineva a spus odata ca internetul e un fel de biblioteca imensa, care contine si carti de patrimoniu, dar si fascicole inutile.
 Ce-as mai zice? Ca am un dinte impotriva celor care isi consuma timpul incercand sa intervina cu forta in viata altcuiva... celor care nu realizeaza ca exista si limite in libertate.

3 comentarii:

ClaudelGFX spunea...

si eu care vroiam sa musc..

docica spunea...

Clau, chiar voiam sa vorbim. as avea o curiozitate, dar pe mess, nu aici. Chiar, musca....:P nu ma supar!

ClaudelGFX spunea...

are vreo legatura cu noi curiozitatea sau e altceva?

 

ZED