piesa de stare

Goran Bregovic & Athens Symphony Orchestra & Chorus - ''Balkanica'' - ''Man from Reno''

Asculta mai multe audio diverse

vineri, septembrie 17, 2010

Frauda sau coincidenta la campania Joe?

     Eu mananc Joe... mananc cu placere produsele lor, dintre care napolitanele cu ciocolata sunt preferatele mele. Si bomboanele alea crocante sunt foarte gustoase. Dar cum de ceva timp au pornit un concurs, mi-am zis sa particip, ca tot dau banii pe napolitane. Asa ca am inscris si eu cateva coduri. Cand am verificat lista castigatorilor, am observat ceva ciudat. Apareau aceleasi nume de foarte multe ori si chiar erau persoane din aceeasi familie. Uitati aici! Asa ca le-am scris pentru a cere lamuriri, intr-un mod civilizat. Uitati ce mi-au raspuns:


  • Salut!
    Ne bucuram ca vrei sa castigi ora de ora alaturi de JOE!
    Te asiguram, in primul rand, de corectitudinea acestui concurs. Sansele sunt egale pentru toti participantii.
    Fii atenta! Zi si noapte, ora de ora, participa doar codurile trimise in ora respectiva asa ca, inscrie cat mai multe coduri pe ora pentru a-ti mari sansele.
    Fiecare ora contine un moment norocos, poate fi al tau, nu stii niciodata. 
    Un indraznet JOE poate castiga maxim 10 premii de acelasi fel pe baza a maxim 10 coduri castigatoare valide. Ne dorim sa fii si tu printre ei, asa ca te asteptam cu cat mai multe coduri inscrise pe ora.
    In plus, daca un premiu nu se acorda intr-o ora, acesta se reporteaza, asa ca ai inca o sansa in plus in marea extragere.
    Ah, inca ceva: Nu uita sa pastrezi ambalajul pentru validare...Cine stie? Poate codul trimis te va ajuta sa castigi un premiu in marea finala.
    Mult succes! 
    Echipa JOE!

Acest gen de raspuns mi se pare jignitor. As putea sa spun: sunt vanzatori care stau sa trimita coduri, si daca sunt extrasi, cumpara napolitanele alea... dar mi-e cam greu sa cred asa ceva.
Eu ma intreb acum: a mai observat cineva aceasta?

0 comentarii:

 

ZED