piesa de stare

Goran Bregovic & Athens Symphony Orchestra & Chorus - ''Balkanica'' - ''Man from Reno''

Asculta mai multe audio diverse

vineri, iulie 15, 2011

Articol exclusiv feminin

  De-a lungul timpului am strans foarte multe rochii. La un moment dat le numaram si am ajuns pe la 50. Dupa, nu le-am mai tinut evidenta. Totusi in morman intra rochiile incepand de pe la 14 ani (caci pana prin anul 2 de facultate greutatea mea nu a oscilat si astfel rochiile nu erau concediate din garderoba).  Acum am vreo cateva la care nu vreau sa renunt deloc, desi nu mai pot intra in ele... imi tot propun sa slabesc... si altele care nu-mi mai plac deloc. Sunt noi, purtate o data sau de doua ori. Nu cred ca sunt singura care-si cumpara una, o poarta intr-o seara si apoi gata! S-a plictisit. Habar nu am ce sa fac in cazul asta. Nu vreau sa le mai port, dar nici nu as vrea sa le arunc. Doar eu am problema asta? Tind sa cred ca nu. Le-as vinde, dar exista cumparatori?! Habar nu am. Voi ce faceti cu ele?
  P.S.: ar fi comic sa-mi raspunda vreun baiat...prea tare!
 

5 comentarii:

Anca G. spunea...

N-am problema cu rochiile, nu prea port de felul meu, dar am alta la fel de stresantă: oje... ajunsesem să-mi cumpăr câte două sticluțe pe săptămână și am peste grămezi de chestiuțe colorate. Cu unele nu m-am dat decât de vreo două ori, mă plictisesc repede de culori și le combin în cele mai ciudate moduri. Chestia e că.. n-am unde să le depozitez :))

ClaudelGFX spunea...

sigur era anul 2 ?:P

ClaudelGFX spunea...

si btw CARE ROCHII? ma jur ca nu mi aduc aminte sa te fi vazut vreodata purtand rochii, sau poate stau eu prea prost cu memoria :))

Docica spunea...

stiuu, stiu ca tu nu m-ai vazut. dar am inceput sa port pe la 14 ani si apoi a urmat o perioada mai rebela. dar oricum si in liceu la toate " petrecerile" eram doar in rochie (tu nu ai cum sa stii asta pentru ca nu ai mers cu mine nicaieri, niciodata... poate o singura data pe faleza... dar chiar nu ai fost nicaieri. cum sa ma fi vazut?) de prin facultate am inceput sa adun foarte multe rochii. nu mai stiu anul: 1, 2, habar nu am.

ClaudelGFX spunea...

ai dreptate

 

ZED