piesa de stare

Goran Bregovic & Athens Symphony Orchestra & Chorus - ''Balkanica'' - ''Man from Reno''

Asculta mai multe audio diverse

sâmbătă, noiembrie 01, 2008

AM PIERCE...AM PIERCE.....

   Dupa 10 ani de gandit, visat, imaginat la pierce... in sfarsit mi-am gaurit buza de jos! Poate pentru majoritatea e un fapt banal. Nu neg ca ar fi asa. Dar evenimentele si lucrurile sunt importante in functie de persoana care le traieste, analizeaza, simte. Pentru mine reprezinta CEVA! 

    Mi-am cumparat un cercel foarte micut. Un punct negru. Pana astazi ma tot gandeam la cum va arata cercelul meu. De fiecare data cand imi aruncam ochii in vitrina cu argint mai mereu alegeam forme dure, ascutite, socante. Dar azi, cand mi-am ales, am cumparat tocmai cel mai mic dintre cercei. De ce?...pentru ca nu vreau sa sochez. Pentru ca nu vreau sa se vada. El este acolo deoarece simt ca asa trebuie sa fie, ca e ceva din mine care se exprima asa, si nu doar un moft. Si oricum, la scoala as risca sa pornesc controverse si barfe si nu vreau. Daca as fi ales altul, luni ar fi trebuit sa-l scot pe timpul orelor, iar gaura s-ar astupa. Asa, e prea mic sa se observe... si s-ar putea sa-mi pun un plasture (cred ca as atrage atentia si mai tare... o sa vad eu).

  Oricum, nu m-a durut foarte tare (mi-a fost cam teama si am simtit dureros intepatura) ... destul de suportabil... acum sunt constienta ca pot sa repet "experienta", ca nu e cine stie ce!

 Momentan ma simt foarte bine. Ma tot uit in oglinda si-mi place ce vad. Azi am chef sa dansez!

  

 

0 comentarii:

 

ZED