Mi-era o foame de lup si ce mi-am zis?! Ia sa scot de la congelator gasca si sa o pun la dezghetat! Ca poate-mi frig o pulpa la gratar! Si am scos-o... aveam de ceva timp o "gasca" intr-o punga mare de culoare alba. De fapt nu stiu de ce am presupus mereu ca acolo e o gasca... habar nu am cine mi-a dat-o... mama, bunica, nus'... Ideea e ca am tot amanat sa o dezghet pentru ca mi-era sila sa gatesc ceva atat de mare. Dar azi m-a apucat harnicia. Tocmai azi, de 1 Aprilie...
Dau sa rup punga si ce sa vad?! Un ghiveci de culori amestecate cu gheata... ceva rosu...hmmmmm, cam prea intens pentru carne! Imi zic: o fi ficat! Dar in rest, ce naiba o mai fi?! Clar, gasca nu e, ca-s prea multe bucati.... in fine, o las in apa....
Asa ca acum ma apuc sa-mi fac de mancare. Stiti ce a iesit din GASCA? Pai a iesit asa: doua pungi cu vinete si o groaza de pungi cu ardei rosu si verde taiat cubulete.
Tot gustos este.
......................................................................................................................
Am tras si o fuga pana in piata si pe langa mere si portocale am cumparat 3 fire de narcise. Nu-i asa ca-s frumoase?
Iar zilele astea am pozat un apus... tot cu mobilul...
Ce ghiveci mai fac si eu!
VINETE + ARDEI GRAS + NARCISE + APUS ..........
2 comentarii:
Ha! Gasca, ce mancare "patetica"...get it? :)))
:P.. pai domn'e are asta un ficat, ca alearga de mori prin frigider... de aia am ramas doar cu vinetele!
Trimiteți un comentariu