piesa de stare

Goran Bregovic & Athens Symphony Orchestra & Chorus - ''Balkanica'' - ''Man from Reno''

Asculta mai multe audio diverse

vineri, martie 25, 2011

Seriale ma'sa!

  
     In ultimul timp au aparut niste seriale facute de niste baieti foarte destepti. Inregistrate pe youtube, 220 sau pe pagini personale, ele strang sute de mii de vizualizari si creeaza adevarate comunitati in care fanii, mai cu umor sau mai fara, se simt ca la mama acasa. Posibil misogin, rasist sau vulgar, umorul lor este acceptat si apreciat (me too, me too!). De ce?! Pentru ca este inteligent, fara rea-vointa si nu se ia in serios prea mult.
   Despre cine vorbesc? Pai despre Fredo &Pidjin, RObotzi, O lume nebuna, sau chiar Pisicile spun lucruri trasnite (ultimul nu e chiar un serial, dar eu il recomand).
   Eu le urmaresc, voi le urmariti, o lume intreaga o face. Si ce e frumos, e ca oamenii care le creeaza sunt romani.
  Voi mai cunoasteti si altele de genul?

4 comentarii:

Eugen/pidjin.net spunea...

Multumim ca ne citesti :)

Anca G. spunea...

și eu îi urmăresc:)) cel puțin, RoBotzii mi se par geniali! De-acu au devenit și ”folclor urban”, mai toți folosim expresii de genul ”Ce faci, FOCA?” sau ”Ce Satana e asta?”:))

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Alina spunea...

ador Fredo & Pidjin. ii urmaresc de o gramada de timp.
RObotzii i-am urmarit la inceput, apoi au inceput sa ma plictiseasca si ma uitam doar din cand in cand, ca sa fiu la curent cu replicile din serial. era enervant sa aud mereu cate una, sa nu inteleg ce legatura are cu despre subiectul discutat si sa aud "e din RObotzi, d'oh! nu te uuuuiti?:O". dar acum iar am renuntat la ei.

 

ZED